STAND UP PADDLE (SUP)

Home / Esdeveniment / STAND UP PADDLE (SUP)

Recorda que totes les entrades pel Juanita’s Beach Sports Festival son gratuïtes pels SUPERS! 

AVÍS IMPORTANT: Per aplicar el descompte del ClubSuper3 dels nens s’han de comprar les entrades per separat. D’una banda les dels supers i afegir el número de súper al final de la comanda. I d’altra les d’adults.
És imprescindible que els nens amb entrades de súper presentin el seu carnet a les activitats 😉 i portin el justificant d’autorització a menors.

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

STAND UP PADDLE (SUP)

8 juliol 2017 - 9 juliol 2017

10€

El Stand Up Paddle (SUP) és una antiga manera de lliscar sobre l’aigua, en la que la persona utilitza un rem per desplaçar-se mentre està de peu sobre una taula de surf. Aquesta disciplina, cada cop més habitual a les nostres platges, també permet agafar ones i surfejar-les, i té les seves arrels en els pobles de la Polinèsia que es traslladaven d’una illa a una altra, mitjançant aquest sistema de navegació.

Vols aprendre a fer Stand Up Paddle (SUP)?  El Juanita’s Vilanova Beach  Festival de Vilanova i la Geltrú, dóna l’oportunitat de practicar l’esport de moda, que cada any compta amb més adeptes a les platges de Vilanova.

Els dies 8 i 9 de juliol, de la mà de professors i llicenciats especialitzats de l’INEFC, els interessats tenen l’oportunitat de conèixer les tècniques bàsiques d’aquest esport. Dissabte i diumenge al matí, a partir de les 10 i amb torns d’1 hora, posarem una trentena de planxes de SUP a disposició dels participants. La classe començarà amb uns  exercicis d’escalfament, que tot seguit continuaran a l’aigua. 

S’explicarà el funcionament del material, la posició en flotació, el medi, entrar a l’aigua, tècnica de remada, posar-se de peu, la posició de la pala rem, tècnica de viratges, tècnica del paleig…

Hi ha una progressió en l’aprenentatge, el plantejament és que les persones que volen sortir a mar per la tarda, primer facin una classe d’iniciació per tal de familiaritzar-se amb l’activitat i assolir els conceptes bàsics.

 

 

Tiquets

11 available
[ADULTS] Diumenge 9 de juliol (13 a 14 hores): Iniciació al stand up paddle10,00Per adults, més de 15 anys
1 available
[Nens] Diumenge 9 de juliol (13 a 14hores): Iniciació al stand up paddle10,00Per a nens + 8 anys fins a 14 anys
6 available
[Nens] Diumenge 9 de juliol (11.30 a 12hores): Iniciació al stand up paddle10,00Per a nens de + 8 anys fins a 14 anys
9 available
[Nens] Diumenge 9 de juliol (10 a 11 hores): Iniciació al stand up paddle (SUP).10,00Per a nens + de 8 anys fins a 14 anys
8 available
[Nens] Dissabte 8 de juliol (10 a 11 hores): Iniciació al stand up paddle (SUP).10,00Nens de + 8 anys fins a 14anys
Login to purchase

Detalls

Inici:
8 juliol 2017
Finalització:
9 juliol 2017
Cost:
10€
Web:
http://www.juanitasvilanova.cat

Organitzadors

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Professors d’ INEFC

Recinte

Platja de Ribes Roges (Oficina Turisme)
Vilanova i la Geltrú, 08800 Espanya + Mapa de Google