SLACKLINE

Home / Esdeveniment / SLACKLINE

Recorda que totes les entrades pel Juanita’s Beach Sports Festival son gratuïtes pels SUPERS! 

AVÍS IMPORTANT: Per aplicar el descompte del ClubSuper3 dels nens s’han de comprar les entrades per separat. D’una banda les dels supers i afegir el número de súper al final de la comanda. I d’altra les d’adults.
És imprescindible que els nens amb entrades de súper presentin el seu carnet a les activitats 😉 i portin el justificant d’autorització a menors.

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

SLACKLINE

8 juliol 2017 - 9 juliol 2017

Gratuït

Navegació d'Esdeveniment

Què és?

L’Slackline és un esport d’equilibri en el que es fa servir una cinta enganxada entre dos punts fixes, generalment arbres, i tensada. A diferència del funambulisme, on es camina sobre un cable metàl·lic totalment tens i assistit amb un contrapès, l’Slackline es practica sobre una cinta elàstica plana o tubular de nylon o polièster, i sense cap tipus d’assistència per mantenir l’equilibri. Es fomenta la propiocepció (percepció del cos) i la concentració. Apte per totes les edats i públics. Increment de l’equilibri, millora en trastorns de l’atenció, efecte anti envelliment a les articulacions i augment de la consciència corporal són alguns dels seus principals beneficis.

Farem exhibicions de rodeo, (3-8m), slackline (3-30m) de trickline (trucs i acrobàcia)

Circuit d’equilibri

Durant la tarda del Juanita’s, organitzarem al parc de Ribes Roges un circuit de propiocepció i equilibri perquè nens i adults s’ho passin d’allò més bé, mentre descobreixen i aprenen a caminar per un slackline. Hi haurà preparades diferents tipus de línies i nivells. El circuit està pensat perquè tothom pugui experimentar la sensació que transmet caminar per una cinta elàstica.

Estructura de la sessió

Explicaran les principals tècniques d’aprenentatge a totes aquelles persones que s’hi vulguin iniciar.

Exhibició

A les 19 h en Javi ens farà una exhibició de trickline

Detalls

Inici:
8 juliol 2017
Finalització:
9 juliol 2017
Cost:
Gratuït
Web:
http://www.juanitasvilanova.cat

Recinte

Platja de Ribes Roges (Oficina Turisme)
Vilanova i la Geltrú, 08800 Espanya

Organitzadors

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Javier & Aina