SKIMBOARD al SKIM-PARK

Home / Esdeveniment / SKIMBOARD al SKIM-PARK
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

SKIMBOARD al SKIM-PARK

juny 30 - juliol 1

5€

Edat: A partir de 3 anys

Nivell: des de principiant fins expert.

Es l’esport per a totes les edats i tots els nivells.

Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.

Ho farem en un Skim-park, que és una instal·lació esportiva creada per poder fer skimboard a qualsevol lloc. Ofereix la barreja perfecte per poder satisfer la necessitat de viure grans experiències i sensacions en un àmbit segur i controlat.

Tiquets

6 available
SKIMBOARD | Dissabte 18 a 18.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 17.30 a 18 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 17 a 17.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 16.30 a 17 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 16 a 16.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 13.30 a 14 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 13 a 13.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 12.30 a 13 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 12 a 12.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 11.30 a 125,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 11 a 11.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
5 available
SKIMBOARD | Dissabte 10.30 a 11 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.
6 available
SKIMBOARD | Dissabte 10 a 10.30 hores5,00Skimboard és un concepte molt senzill, és lliscar amb una taula sobre una fina capa d’aigua, és la millor manera d’iniciar-se en el món dels esports de lliscament.

Detalls

Inici:
juny 30
Finalització:
juliol 1
Cost:
5€

Organitzadors

Voodoo Skimboard
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Recinte

Platja de Ribes Roges (Oficina Turisme)
Vilanova i la Geltrú, 08800 Espanya