DESCOBRINT EL BLOKART

Home / Esdeveniment / DESCOBRINT EL BLOKART
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

DESCOBRINT EL BLOKART

juny 30 - juliol 1

5€

Navegació d'Esdeveniment

Horari: Dissabte i diumenge de 13 a 17 hores
A qui va dirigit?
A tots els participants del Juanita’s Vilanova Beach Sports Festival. No cal experiència prèvia.

En què consisteix?
Passejades en tàndems amb la companyia d’un instructor. Podreu experimentar les sensacions que ofereix la navegació a vela en terra. Descobrireu que és senzilla, ràpida i excitant.
Cada hora: 8 persones

Preu: 5€

Tiquets

8 available
BLOKART | Dissabte 16 a 17 hores5,00Passejades en tàndems amb la companyia d’un instructor. Podreu experimentar les sensacions que ofereix la navegació a vela en terra. Descobrireu que és senzilla, ràpida i excitant.
8 available
BLOKART | Dissabte 15 a 165,00Passejades en tàndems amb la companyia d’un instructor. Podreu experimentar les sensacions que ofereix la navegació a vela en terra. Descobrireu que és senzilla, ràpida i excitant.
8 available
BLOKART | Dissabte 14 a 15 hores5,00Passejades en tàndems amb la companyia d’un instructor. Podreu experimentar les sensacions que ofereix la navegació a vela en terra. Descobrireu que és senzilla, ràpida i excitant.
5 available
BLOKART | Dissabte 13 a 14 hores5,00Passejades en tàndems amb la companyia d’un instructor. Podreu experimentar les sensacions que ofereix la navegació a vela en terra. Descobrireu que és senzilla, ràpida i excitant.

Detalls

Inici:
juny 30
Finalització:
juliol 1
Cost:
5€

Organitzadors

LandSailing BCN
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Recinte

Plaça del Port
Port de pescadors
Vilanova i la Geltrú, Barcelona 08800 Espanya