CAIAC Sortida de la Platja de Ribes Roges a la Platja Llarga

Home / Esdeveniment / CAIAC Sortida de la Platja de Ribes Roges a la Platja Llarga
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

CAIAC Sortida de la Platja de Ribes Roges a la Platja Llarga

juny 30 - juliol 1

10€

Horari: 16 h

Durada: 2h i 30 min

Edat:  +9 fins 12 anys acompanyat de 2 adults

+13 anys acompanyat d’un adult.

Places 24 adults i 12 nens

Preu: 10€

Observacions no recomanable a nens que no tinguin experiència a causa de la durada de la ruta.

Una excursió per mar fins a la platja Llarga permet descobrir la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. La sortida que es proposa des del Juanita’s permet iniciar-se en el món del caiac.

L’activitat comença amb una classe teòrica sobre les característiques d’un caiac, la tècnica del paleig i els coneixements bàsics en quant a seguretat. Els caiacs que s’utilitzen són dobles amb autobuidatge amb capacitat de fins a dos adults i un infant, el que possibilita que s’hi puguin inscriure gent de totes les edats.

Un cop arribats a la platja Llarga els participants podran fer snoorkel, que consisteix en fer immersions amb ulleres i tub, per poder conèixer el fons marí típic de la costa vilanovina. L’excursió retorna al lloc de sortida on es podrà provar la modalitat del Caiac Surf, sempre i quan hi hagi onades, i lliscar fins a la platja de Ribes Roges.

Tiquets

12 available
CAIAC SORTIDA | NENS | Diumenge 16 hores10,00Durada: 2h i 30 min Edat: +9 fins 12 anys acompanyat de 2 adults +13 anys acompanyat d’un adult. Observacions no recomanable a nens que no tinguin experiència a causa de la durada de la ruta.
24 available
CAIAC SORTIDA | ADULTS | Diumenge 16 hores10,00Durada: 2h i 30 min Edat: +9 fins 12 anys acompanyat de 2 adults +13 anys acompanyat d’un adult. Observacions no recomanable a nens que no tinguin experiència a causa de la durada de la ruta.
12 available
CAIAC SORTIDA | NENS Dissabte 16 hores10,00Durada: 2h i 30 min Edat: +9 fins 12 anys acompanyat de 2 adults +13 anys acompanyat d’un adult. Observacions no recomanable a nens que no tinguin experiència a causa de la durada de la ruta.
24 available
CAIAC SORTIDA | ADULT Dissabte 16 hores10,00Durada: 2h i 30 min Edat: +9 fins 12 anys acompanyat de 2 adults +13 anys acompanyat d’un adult. Observacions no recomanable a nens que no tinguin experiència a causa de la durada de la ruta.

Detalls

Inici:
juny 30
Finalització:
juliol 1
Cost:
10€

Organitzadors

Cota zero
Club Inuit
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Recinte

Platja de Ribes Roges (platja)
Platja de Ribes Roges
Vilanova i la Geltrú, Barcelona 08800 Espanya